tapas-afhalen-almere

Tapas afhalen Almere

 

Tapas afhalen Almere, snel en goed

Hebt u zin in de beste tapas van Almere? Bij ons bent u aan het juiste adres. We hebben een uitstekende reputatie in de stad en regio als het gaat om goed eten. We zijn een Grieks restaurant en bieden smakelijke tapas als Fasolian gigandes (grote witte bonen in tomatensaus), Keftedakia (gehaktballetjes in een pikante rode saus) en Spanakotiropita (bladerdeeg gevuld met spinazie, feta en kruiden), maar uiteraard ook onze beroemde Tzatziki. En wat dacht u van Bourekakia Melitzana, ofwel auberginekroketten? Voor een lekkere en makkelijke maaltijd thuis – tapas afhalen Almere.

Snelle afhaalservice Almere

Bent u op zoek naar een goede afhaalservice Almere? Bij ons bestelt u heerlijke gerechten, van kleine hapjes, zoals gehaktballetjes in een pikante rode saus of bladerdeeg gevuld met spinazie, kaas en kruiden, tot complete maaltijden. Onze service is uitmuntend en uw bestelling wordt razendsnel voor u bereid. Lekker en gezond eten was nog nooit zo makkelijk. Op diverse eetsites op internet krijgen we lovende reacties en we zien ernaar uit om u te mogen ontvangen. U bent van harte welkom bij de beste afhaalservice van Almere.

Lekkere tapas afhalen in Almere

Tapas afhalen in Almere? Ons restaurant op de Rembrandtweg 14, biedt een grote keuze aan lekkere kleine hapjes en ook hebben we gerechten voor eters met grote trek. Als tapas hebben we bijvoorbeeld gehaktballetjes in een pikante rode saus, auberginekroketjes en olijven en pepers. Maar ook bieden we vegetarische lekkernijen als grote witte bonen in tomatensaus en gevulde bladerdeeg met spinazie, kaas en kruiden. U bent van harte welkom als u een avondje geen zin hebt om te koken en toch wilt genieten. Lekker hoor, tapas afhalen Almere.

Goede afhaalservice in Almere

De lekkerste afhaalservice van Almere? We staan voor u klaar als u eens geen zin hebt om te koken en toch lekker en gezond wilt genieten. Bij ons op de kaart staan tal van overheerlijke maaltijden en ook kleine hapjes voor de lekkere trek. Van gehaktballetjes in een pikante rode saus en maaltijdsalades tot complete vleesschotels, we maken het graag voor u klaar. Onze service is snel en vriendelijk, en onze gerechten zijn om de vingers bij op te eten, zo lekker. Voor de lekkerste afhaalservice van Almere komt u bij ons langs.