Grill restaurant Almere

Goed grill restaurant in Almere

Op zoek naar een goed grill restaurant in Almere? Bij ons kunt u terecht voor een keur aan heerlijk grillgerechten. U kunt dan denken aan Filetto Athena (gegrilde kalfsoesters overgoten met knoflook/witte wijnsaus), Suflaki special (spies met varkenshaas, ossenhaas, en lamshaas met ui, paprika en pepersaus) of Kakalo-t scharas (op Griekse wijze bereide T-bone steak). Stuk voor stuk zijn dit specialiteiten van de gril en zo hebben we nog veel meer lekkers dat we graag voor u roosteren. Kom eens langs bij het beste én gezelligste grill restaurant van Almere.

Live muziek, gezellig restaurant in Almere

Live muziek restaurant Almere? Uit eten gaan is een feestje en het wordt extra feestelijk als u daarbij kunt genieten van live muziek. In ons gezellige familierestaurant aan de Rembrandtweg 14, organiseren we regelmatig avonden met live muziek, zo komt de Griekse sfeer nóg meer tot zijn recht. U geniet van uw maaltijd en wie weet waagt u zich wel aan een Griekse dans, de sirtaki. Nog eens terugdenken aan die heerlijke vakantie in Griekenland of gewoon in lekker eten? U bent van hart welkom – Live muziek restaurant Almere.

Lekker eten, grill restaurant Almere

Wie eens in een goed grill restaurant in Almere wil eten, heeft eigenlijk geen keus. We staan bekend als het beste grill restaurant van de regio en daar zijn we trots op. We krijgen vaak complimenten, zowel in de zaak als via internet, bijvoorbeeld via iens.nl: ‘Het mixed grill gerecht was een streling voor de tong. Complimenten voor de kok.’ Gelukkige gasten, dáár doen we het voor. U bent van harte welkom bij ons, het beste grill restaurant van Almere.

Gezellige live muziek in leukste restaurant van Almere

Op zoek naar een live muziek restaurant in Almere? Regelmatig verzorgen wij optredens in onze zaak. Uit eten gaan wordt nog eens éxtra feestelijk als u daarbij kunt genieten van live muziek. In ons gezellige familierestaurant organiseren we regelmatig avonden met live muziek, want op die manier komt onze typisch Griekse sfeer nóg beter tot zijn recht. Niet zelden gaan na de maaltijd de tafels aan de kant en wordt de sirtaki gedanst. Wilt u het ook eens meemaken? U bent van hart welkom – Live muziek restaurant Almere.